STU Utvecklingsbyrå

Arbetar med personlighetsanalyser, coachning av företagsledare, företagsutveckling med mera.

 

Funderar på att skaffa elbil till företaget istället för att köra privat dieseldriven bil med milersättning.

Vänerparken Förvaltning AB

Vänerparken Förvaltning AB förvaltar och hyr ut lokaler till kommun, landsting och staten. Företaget har cirka 40 000 kvm lokaler som är väl samlade och ligger i nära anslutning till Vänersborgs resecentrum.

 

Vi har inga egna fordon men vill underlätta för våra hyresgäster att köra eldrivna arbetsfordon, tjänstebilar, privatbilar och för deras besökande bilister. Genom att installera laddstolpar möter vi en allt större efterfrågan och underlättar för alla som har eller tänker köpa eldrivet fordon.

Strömstad Marina AB

Fullskalig marina som ligger centralt i Kebalviken i Strömstad. Företaget har 11 anställda, varav de flesta är marinmekaniker. Verksamheten erbjuder bland annat uthyrning av båtplatser, gästhamn och vinterförvaring.

 

Vi satsar på lokal rening av alla slags utsläpp i havet och i framtiden vill vi köra fossilfritt.

Br. Axelsson El AB

Ett traditionellt elinstallationsföretag som nu anpassar sig till framtidens behov gällande teknik och miljö.

 

Vi har sedan några år tagit steget till elbilar. Cirka 35 procent av företagets bilar är idag rena elbilar och 2019 planerar vi för fler. Vi säljer och installerar solceller och infrastruktur för elbilsladdning samt är ett bollplank för intressenter.

 

NEVS

NEVS AB grundades 2012, då företagets grundare Kai Johan Jiang köpte Saabs konkursbo i Trollhättan. Företaget utvecklar hållbara transportlösningar (elbilar), som på sikt ska bli självkörande.

 

NEVS är övertygade om att framtidens transporter är elektrifierade och fossilfria. Vi producerar elbilar och mobilitetstjänster som på sikt ska effektivisera användning av bilar och reducera antalet bilar i trafiken. Vi jobbar för framtidens elbil som är autonom och delad och som möjliggör att fler kan ta sig runt med färre bilar i ett mer effektiv fossilfritt mobilitetssystem.

Interreg Sverige-Norge
Västra Götalandsregionen
Fyrbodals kommunalförbund
Akershus fylkeskommune
Östfold fylkeskommune
Norsk elbilforening
Gröna bilister
Rakkestad Näringsråd
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök.