Erbjudande till företag som vill satsa på klimatsmarta transporter

Provkör elbil, biogasbil eller elcykel gratis i flera dagar!

Klart ni ska provköra och uppleva hur enkelt och smidigt det är att köra klimatsmart. Vi ser till att du får provköra en elbil, biogasbil eller elcykel utan kostnad. Vi samarbetar med Toveks Bil, Brandt Bil, Hedin Bil, Roy Andersson Bilbolaget, JP Cykel och många andra företag. Bilar och cyklar att välja bland.

Opartisk rådgivning och coachning på vägen till en fossilfri fordonsflotta

Hur funkar det att köra elbil och biogasbil? Vad innebär de nya bonus- och skattereglerna för miljöbilar och tjänstebilar? Hur fixar man laddstationer till kunder och personal? Vi hjälper till att reda ut begreppen och stöttar er på vägen i omställningen till fossilfria transporter.

Vi lyfter fram ditt företag som det goda exemplet!

Företag som väljer att köra fossilfritt skapar inte bara miljövinster. Det stärker varumärket och skapar nya affärsmöjligheter. Det är också en fördel att vara tidigt ute. Inom några år kommer fossilfria transporter att vara en självklarhet inom näringslivet.

Hela gröna vägen lyfter fram och berättar om företag som deltar i vår satsning och tar del av vårt erbjudande. Annonskampanjer i media och sociala kanaler är ett sådant exempel. Företagen som redan satsar.

ENKELT ATT VARA MED!

Det är enkelt och kostnadsfritt att skriva under vår budkavle om att ditt företag har som mål att satsa på fossilfria transporter senast år 2030. Då har ni också möjlighet att utnyttja vårt erbjudande fram till årsskiftet 2018/19.

Har du frågor? Kontakta någon av våra projektledare:

Fyrbodal
Maria Aronsson
maria.aronsson@fyrbodal.se, +46-721 47 47 12

Boel Carlsson
boel.carlsson@fyrbodal.se, +46-702 39 01 01

Östfold/Follo
Guri Bugge
gurib@ostfoldfk.no, +47-47 90 69 12

Partners i Fossilfri 2030Partners i Fossilfri 2030
© 2016 Fyrbodals kommunalförbund
Producerad av: Bozzanova
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök.