Stem frem ditt fossilfrie høstbilde!

De tre beste bildene er plukket ut. Nå er det dere som må stemme frem vinneren.  Konkurransen gikk ut på å dele gode fossilfrie høstopplevelser gjennom bilder.  Dine gode høstopplevelser kan bidra til å inspirere andre til å gjøre fossilfre opplevelser og det var dette juryen la vekt på når det valgte de tre beste bildene. Alle bildene som ble tagget innen 15. oktober var med i konkurransen. Avstemningen avsluttes 10.november kl. 24.00.

STEM PÅ DIN FAVORITT, TRYKK HER!

 

Dette er de tre nominerte:

Viken fylkeskommune forbeholdt seg retten til å bruke bildene som kom inn i konkurransen. Bildene skal brukes i dokumentasjon og inspirasjon, men ikke kommersielt. Denne konkurransen er verken sponset av, støttet av, administrert av eller assosiert med Instagram eller facebook.

 

Publicerad: