Stem på din favoritt!

Avstemningen er avsluttet og det er kåret en vinner. Se egen sak.

 

De tre beste bildene er plukket ut. Nå er det dere som må stemme frem vinneren.  Konkurransen gikk ut på å dele gode fossilfrie sommeropplevelser gjennom bilder.  Dine gode sommeropplevelser kan bidra til å inspirere andre til å feriere fossilfritt og det var dette juryen la vekt på når det valgte de tre beste bildene. Alle bildene som ble tagget innen 15. august var med i konkurransen og 1.premie er Ortlieb sykkelveske.

 

Dette er de tre nominerte:

 

Viken fylkeskommune forbeholdt seg retten til å bruke bildene som kom inn i konkurransen. Bildene skal brukes i dokumentasjon og inspirasjon, men ikke kommersielt. Denne konkurransen er verken sponset av, støttet av, administrert av eller assosiert med Instagram eller facebook.

 

Publicerad: