”Det känns helt rätt i tiden att satsa på elbil”

 

Att satsa på fossilfria transporter och solceller på taket är helt naturligt för butiken Godhem Living AB i Trollhättan som säljer ekologiska och närproducerade produkter. Företaget har ett stort miljöengagemang och deltar nu som partner i Hela gröna vägen.

– Det känns inspirerande och helt rätt i tiden att satsa på elbilar. Transporter är en stor del av människors miljöpåverkan och vi vill göra det vi kan för att påverka utvecklingen i rätt riktning, säger Thomas Löfgren på Godhem Living.

Som partner i Hela gröna vägen har företaget fått provköra olika elbilar, bland annat Volkswagens bilmodeller från Toveks Bil. Thomas är nöjd över samarbetet med Hela gröna vägen.

– När man alltid har kört fossildrivna bilar är det ett stort steg att tänka om och byta spår. Då är det bra att få hjälp att komma in i det nya tänket kring fossilfria transporter. Initiativet Hela gröna vägen underlättar verkligen. Det är bra att som företag få testa och känna sig fram.

– Vi fastnade för e-Golfen och kommer att fortsätta samarbeta med Toveks Bil framöver. Planen är också att installera solcellspaneler på butikens tak så att vi kan ha grön egenproducerad el i framtiden.

Är du också företagare och vill delta i Hela gröna vägens satsning på fossilfria transporter? Kontakta oss

Publicerad: