Samverkan mellan interreg-projekten

Fyrbodals kommunalförbund har tillsammans med Östfold fylkeskommune och Follo-regionen som mål att bli fossilfritt inom transporter senast 2030. Omställningen har börjat. Antalet laddstationer för elbilar ökar för varje månad, och antalet fossilfria bilar (el och biogas) blir fler i kommunernas verksamhet.

För att få ytterligare kraft i omställningen samarbetar nu vårt projekt “Hela gröna vägen” med systerprojektet “Nordiskt elbilssekretariat”. Den 23 september var projektledarna Morgan Ahlberg från Fyrbodals kommunalförbund och Mazdak Haghanipour från Power Circle på besök i Trollhättans Stad samt i Färgelanda kommun för att diskutera konkreta planer för elbilar och laddinfrastruktur.

 

Uddevalla 2016-03-01 Morgan Ahlberg Fyrbodals Kommunalförbund Foto Roger Lärk
Uddevalla 2016-03-01
Morgan Ahlberg
Fyrbodals Kommunalförbund
Foto Roger Lärk
Publicerad: