Fyll i formuläret om du representerar ett företag i Fyrbodal, Östfold eller Follo som vill delta i omställningen till en fossilfri gränsregion år 2030. När vi har fått er anmälan återkommer vi med en bekräftelse om ert deltagande. Företaget kommer också att visas här på vår sida fossilfri2030.se.

Länk till formulär på norska

 

Vårt företag vill vara med och skapa världens bästa gränsregion för fossilfria transporter. Som partner till projektet Hela gröna vägen bidrar vi till att minska utsläppen från våra fordon och stöttar utbyggnaden av en fossilfri infrastruktur. Kommunerna i Fyrbodal, Östfold och Follo, har alla skrivit under på att ha en fossilfri fordonsflotta senast år 2030. Nu tar vi budkavlen vidare inom gränsregionens näringsliv.

Ja, vårt företag vill satsa på fossilfria transporter senast år 2030!

 • (Till exempel: välja fordon och bränslen som ger minskade utsläpp av växthusgaser och installera laddpunkter vid företaget, uppmuntra anställda till kollektivt pendlande, cykling och resfria möten. Satsningar på sparsam körning, förbättrad logistik och ställa miljökrav på underleverantörer)

 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: jpg, png, eps, pdf, jpeg.

   Ladda gärna upp företagets logotyp och minst en bild från verksamheten, detta för att visa på ert deltagande i omställningen.
  Interreg Sverige-Norge
  Västra Götalandsregionen
  Fyrbodals kommunalförbund
  Akershus fylkeskommune
  Östfold fylkeskommune
  Norsk elbilforening
  Gröna bilister
  Rakkestad Näringsråd
  Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök.